UniCool
Home Events Mongooz and the Magnet, The Qualitons, Carson Coma / Pécsi Est

Date

Nov 15 2019

Time

19:30 - 23:55

Cost

https://madeinpecs.hu/jegyvasarlas/mongooz-and-the-magnet-the-qualitons?fbclid=IwAR39XPd7WP9m5AzTCoGHtT1bl5SCLnJKNuRkMnqrz1orJVwKdrvc7HzhDKA

Mongooz and the Magnet, The Qualitons, Carson Coma / Pécsi Est

▶ MONGOOZ AND THE MAGNET lemezbemutató
▶ THE QUALITONS
▶ CARSON COMA

2019. november 15. péntek
PÉCSI EST
19:30 kapunyitás
20:00 Carson Coma
21:00 The Qualitons
22:40 Mongooz And The Magnet

🎫 Jegyinfók:
Early Bird jegyek: 1.290.- Ft
Kedvezményes elővételes jegyek: 1.590.- Ft
Jegyek a koncert napján: 1.990.- Ft
Online jegyelővétel:🛒👇
https://madeinpecs.hu/jegyvasarlas/mongooz-and-the-magnet-the-qualitons
Kp-s elővét:👉 Dorko Shop & Café Pécs, Széchenyi tér 7.

▶▶▶ Mongooz And The Magnet
Látjuk a fényt az alagút végén! – EP bemutató

Hamarosan bemutatjuk legújabb kislemezünket, amin tulajdonképpen már évek óta dolgoztunk. Az első albumunk megjelenése után, ezúttal kicsit más, újabb hangzást kerestünk, miközben viszont fontos maradt számunkra, hogy ne veszítsük el az eredeti “mongooz soundot” sem. Jó hírünk van, nagyon úgy tűnik, hogy megtaláltuk, amit kerestünk és büszkék vagyunk a végeredményre.

Most már csak azt reméljük, hogy Ti is ugyanúgy fogjátok szeretni, mint mi.

Tehát új dalokat, új “soundot” és szuper vendégelőadókat viszünk magunkkal a koncertre, nektek pedig csak annyi dolgotok van, hogy gyertek el, osztozzatok velünk az örömünkben és az élményben!

www.mongoozandthemagnet.com
https://www.facebook.com/mongoozandthemagnet/

▶▶▶ The Qualitons

A 11 éves The Qualitons körül mostanában izzik a levegő. Legújabb, Echoes Calling c. lemezüket a kritikusok 2018 legjobb albumának nevezték. Az új album dalai rendszeres rotációban szerepelnek a Seattle-i székhelyű KEXP rádió lejátszási listáján. Ennek köszönhetően első magyar zenekarként meghívást kaptak és élőben játszottak a szakma által nagyra tartott és elismert amerikai rádióban. Az erről készült videó már elérhető a Youtube-on.

Az idei Fonogram díjátadón megkapták a tavalyi év legjobb Hazai alternatív / indie-rock kategória díját. A The Qualitons sajátos funk-rock-experimentális zenéjét a koncerteken a vokális, fülbemászó dalok, a groove-os lüktetés, a pszichedélia és az improvizáció különleges találkozása jellemzi. Az új zenei anyaguk merész, progresszív irányt mutat, de visszaköszönnek a rájuk jellemző sok vokálos, több tételes, akár 10 perces dalok, és a groove-os alapok.

Legújabb daluk már a következő lemezükre készült, ami a KEX zenekar egyik dalának feldolgozása, Zöld sárga címmel. Ez a dal ismét egy új, izgalmas szín a zenei palettájukon.

A Zöld sárga és a remekül debütált új lemezük anyaga is elhangzik a koncerten, természetesen
az előző két albumuk slágereivel karöltve.

YOUTUBE: https://youtu.be/ozKQ-_Nutc0
BANDCAMP: https://thequalitons.bandcamp.com/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/thequalitons/

▶▶▶ Carson Coma

A Carson Coma egy fiatal, tizen- és huszonévesekből álló életvidám banda. A gimis zenekarként indult együttes rajong a ‘60-as évek beatzenéje iránt, előtérben van náluk az orgona, a hatvanas évekbeli öltözködés és a vidámság, a dalok pozitív üzenete, a humor, a fiatalos bohóság. Ez lett az igazi védjegye a zenekarnak, rákontrázva az elmúlt évek sadboy-kultúrájára, Ők mindig vidámak, minden vidéki koncertet egyfajta osztálykirándulásként él meg a csapat, akik nem csak egy alkotói csoportként dolgoznak együtt, hanem baráti társaságként is.

A zenekar a Hangfoglaló program induló zenekari alprogramának 20 nyertese között tudhatta magát. A Kikeltető tehetségkutatón nyújtott teljesítményük alapján pedig mind a szakma, mind a közönség meismerte és megkedvelte a zenekart.

https://www.facebook.com/carsoncoma/