UniCool
Home Events Andrey Pushkarev – All Night Long w/ illben / Amper Klub

Date

Nov 09 2019 - Nov 10 2019

Time

23:00 - 05:00

Cost

https://madeinpecs.hu/jegyvasarlas/andrey-pushkarev-all-night-long

Andrey Pushkarev – All Night Long w/ illben / Amper Klub

Andrey PUSHKAREV
All Night Long
w/ illben
AMPER KLUB
2019. 11. 09. szombat
🎫 Jegyek: Early Bird (50 darab) 1.490 Ft, elővételben és a helyszínen éjfélig 1.990 Ft, éjfél után 2.490 Ft, Backstage Pass 4.000 Ft
👉 https://madeinpecs.hu/jegyvasarlas/andrey-pushkarev-all-night-long

Oroszország utazó deep house nagykövete, Andrey Pushkarev az Amper közönségének többször is elcsavarta már a fejét és megígérte, hogy vissza fog térni. November 9-én újra nálunk vendégeskedik, hogy egy éjszakán keresztül a legminőségibb négynegyedekkel vegyen le minden pécsi elektronikus zene szerelmest a lábáról!

Andrey Pushkarev a deepmix.ru nevű rádióadó alapítója, melyet 2011-ig vezetett. Eközben persze folyamatosan turnézott, hogy minél több helyen mutathassa meg a páratlan lemezgyűjteményének egy-egy szeletét. Ő azon régi vonalas dj-k közé tartozik, akik a hosszú szetteket szeretik. Több órán keresztül, folyamatosan lüktetve, gondosan építik a fellépésüket, végig tökéletesen keverve – olyan, minta nem különböző számokat hallanánk, hanem egy megkomponált darabot. Ez az este pedig azon kevesek közé fog tartozni, ahol a house számok pumpálására elvesztjük az időérzékünket és egyszer csak azt vesszük észre, hogy hajnal van, mi pedig még mindig táncolunk.