√últess ūüĆ≥-t a TreeMission Programmal!

A vil√°g t√∂bb orsz√°g√°nak korm√°nya elismerte √©s kijelentette ‚ÄúKl√≠mav√°ls√°g van‚ÄĚ!

Ennek a probl√©m√°nak a megold√°s√°ra a TreeMission Egyes√ľlet k√∂z√∂ss√©gi fa√ľltet√©si programokat szervez folyamatosan f√°k √∂r√∂kbefogad√°s√°nak lehetŇĎs√©g√©vel. Ezekhez b√°rki csatlakozhat, legyen az mag√°nszem√©ly, KKV, Multinacion√°lis c√©g, Oktat√°si int√©zm√©ny, √Ėnkorm√°nyzat, egy√©b szervezet.

A TreeMission környezetvédelmi programjának célja, hogy a hozzájuk kapcsolódó magánszemélyek, cégek és intézmények könnyen hozzájuthassanak környezettudatos, gazdaságos alternatívákhoz.

A TreeMission hitvitele, hogy a fenntarthat√≥, k√∂rnyezettudatos gondolkod√°s nem felt√©tlen√ľl a lemond√°sokon alapszik. Egy kis figyelem, p√°r j√≥ inform√°ci√≥ √©s egy pozit√≠v k√∂z√∂ss√©g elegendŇĎ lehet a v√°ltoz√°sok elind√≠t√°s√°hoz.

A k√∂rnyezettudatos gondolkod√°ssal egyre t√∂bb ember azonosul. Csatlakozz programjukhoz Te is, ha √ļgy l√°tod, hogy tehet√ľnk a jobb j√∂vŇĎ√©rt:
Mint ‚Äú√∂r√∂kbefogad√≥ sz√ľlŇĎ‚ÄĚ a fa√ľltet√©si projektekben b√°rmelyik programot v√°laszthatod a k√∂vetkezŇĎ ŇĪrlapon: https://forms.gle/e6SNxwx5Ttgjd8DV6 (hŇĎs v. szuperhŇĎs ‚Äúkaritat√≠v‚ÄĚ).

Az eddigi aj√°nl√°sok alapj√°n erk√∂lcsileg, vagy anyagilag t√°mogatott szervezetek a k√∂vetkezŇĎk:
‚Äď Koml√≥i √Āllatv√©dŇĎ Egyes√ľlet http://www.komloiallatvedok.hu/
‚Äď P√©cs-Normandia Lions Club http://www.pnlc.hu/
‚Äď Mosolyman√≥ Egyes√ľlet https://mosolymano.hu/
‚Äď Magyar MentŇĎkuty√°s Szervezetek Orsz√°gos Sz√∂vets√©ge http://www.magyarmentokutyasok.hu/

Csatlakozhatsz mint mag√°nszem√©ly, vagy c√©gk√©nt ‚Äď √©s m√°ris tett√©l Embert√°rsaid√©rt √©s a F√∂ld√©rt.